Abg Viva Sah Bertunang, Lamar Pasangan hanya Di tiktok

Abg Viva Sah Bertunang, Lamar Pasangan hanya Di tiktok

Abg Viva Sah Bertunang, Sibuk Urus NGO Bersama Pasangan.Sukarelawan, Azwan Omar yang terkenal dengan jolokan ‘Abang Viva’ sekali lagi trending di media sosial apabila tu.lar rakaman dirinya mendedahkan telah mengikat tali pertunangan bersama pilihan hati.

Azwan, 30, dilihat muncul dalam sebuah rancangan temu bual di televisyen bersama tunangnya, Enova baru-baru ini, mengakui mereka kini sudah bertunang dan sedang si.buk menguruskan sebuah Pertubuhan Gerakan Kebajikan Abang Viva yang ditubuhkannya sendiri.

Berkongsi cerita, Azwan selesa menjalankan misi bantuan bersama tunangnya itu kerana mereka berdua mempunyai minat kepada usaha kebajikan serta turut dibantu oleh beberapa anggota lain.

Terdahulu, tu.lar rakaman TikTok yang menyaksikan Azwan mela.mar pasangannya itu untuk dijadikan isteri ketika sedang melakukan sesi ‘TikTok Live’ di dalam ker.eta sambil menunjukkan seben.tuk cincin sebagai tanda kei.khlasan.

Sehubungan itu, orang ramai mula bert.eka-teki dengan status sebenar hubungan antara Azwan dan wanita tersebut, dan rata-ratanya memberi kata-kata seman.gat serta mendoakan agar keduanya berjodohan.

“Alhamdulillah, akhirnya Abang Viva kita dah jumpa pasangan yang aktif dalam melakukan aktiviti kebajikan, baru lagi semangat nak turun jalankan misi,” ujar Dalilah…

“Nampak se.rasi, dua-dua merah muka bila disoal tentang hubungan masa sesi ‘live’ di televisyen, moga hubungan terjalin sampai jannah, cepat-cepat kahwin, tak sabar nak tengok,” komen Fatin Hanani

https://youtu.be/nS7FBSiTBwg

Baca :7 Ciri wanita akhir zaman yang terkena fitnah dajjal

Artikel ini disiarkan pada 13/08/2022

COMMENTS

Wordpress (1)
  • […] Baca:Abg Viva Sah Bertunang, Lamar Pasangan hanya Di tiktok […]