Diva AA bagi carutan maut kepada Iqbal, ini puncanya…

Diva AA bagi carutan maut kepada Iqbal, ini puncanya…

Diva AA bagi carutan maut kepada Iqbal, ini puncanya…Diva AA turut meminta lqbal agar berhenti melakukan drama ‘b0d0h’ dan mempunyai sifat malu dalam diri.Pengacara dan pelakon, Azwan Haji Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA tampil bersuara selepas usahawan sensasi lqbal tldak menyertai sidang media yang diadakan setelah program itu selesai kerana masalah kesihatan.

Persoal Ketiadaan Iqbal Ketika Sidang Media Big Stage 2022
Menerusi laman Twitter, Diva AA turut mempersoalkan lqbal adakah dia benar-benar tidak sihat atau takvt dikcam media sewaktu sidang media berlangsung.

Minta Iqbal Henti Lakukan Drama ‘B0do0h’

Tambahnya lagi, Diva AA turut meminta Iqbal agar berhenti melakukan drama ‘bodoh’ dan mempunyai sifat malu dalam diri.

“MALU LA WEI! UDOH UDOH LA DRAMA B0D0H KO! GTH PUII”-Diva AA

Diva AA bagi carutan maut kepada Iqbal, ini puncanya...
Murai My melaporkan ketiadaan Ahmad lqbal di sesi sidang media yang diadakan selepas tamatnya program Big Stage 2022 adalah kerana dia terpksa bergegas pulang disebabkan secara tiba-tiba mengalami masalah kesihatan.

@divaaatersohor1vazz #fyppp ♬ original sound – DIVA AA

lqbal juga diumumkan sebagai peserta pertama tersingkir dari Program realiti Big Stage 2022 yang hanya mendapat markah sebanyak 9.2% dan komen ‘pedas’ daripada juri tetap, Ajai yang menyifatkan lqbal tidak mempunyai bakat sebagai seorang penyanyi.

Dengan penyingkiran Iqbal, 11 peserta lain yang akan mara ke minggu seterusnya adalah Aisha Retno, Alica Paujin, Tuah Adzmi, Lia Aziz, Yazmin Azi, Sofia Marieylla, Ajoi Zainal,Syafiq Abdillah, Megat Rahim dan Danial Chuer. Untuk info, Danial tidak dapat membuat persembahan pada minggu ini kerana mengalami [email protected] panas.

BACA JUGA”: Kaw-Kaw Ajai bagi dekat Iqbal “Kena jaga maruah kamu, bakat tak boleh beli dengan duit”

Tak tahan nafsu, lelaki masukkan tali nilon 2 meter dalam alat sulit

Netizen terkejut Arab Saudi pun dah mula rayakan Valentine’s Day, tawar pelbagai promosi

Artikel ini disiarkan pada 15/02/2022