Gadis bengang majlis hari lahir kena ” hijeck” kawan sendiri

Gadis bengang  majlis hari lahir kena ” hijeck” kawan sendiri

Gadis kecewa majlis hari lahir kena ” hijeck” kawan sendiri.Majlis sambutan hari lahir merupakan satu majlis yang ditunggu-tunggu dan kebiasaannya mempunyai kejutan yang tersendiri.

Namun apa yang berlaku kali ini agak berlainan apabila majlis sambutan hari lahir yang dirancang telah ‘ditumpang’ dengan sengaja oleh rakan sendiri.

Satu perkongsian di Twitter yang dikenali menerusi akaun @merbab3s, dia terkilan apabila satu majlis hari lahir kenalannya bertukar apabila ada rakannya yang lain menumpang majlis tersebut.

Jelasnya, dia turut mendakwa terkejut dengan keadaan tersebut kerana dia adalah salah seorang yang menganjurkan ‘parti,’ hari lahir rakannya itu.

“Saya yang bertudung coklat berada di sebelah kiri, ketika nyanyian hari jadi kawan saya ingatkan nyanyi untuknya tetapi lagu tersebut dinyanyi kepada orang lain.

“Mereka nyanyikan pada gadis yang bertudung kelabu disamping kejutan bunga dari teman lelakinya.

“Lagi satu, majlis itu juga telah disiap dan dianjurkan oleh teman lelaki kawan saya yang sepatutnya meraikannya,” jelasnya.

Video tersebut turut mendapat cacian orang ramai dan menyifatkan ‘penumpang’ majlis orang itu tida maruah dan tidak tahu malu.

“Kenapa, awak sengkek sangat ke adik, teman lelaki tak boleh buat kejutan ke?

Kalau tak ada duit sangat sambut sahaja tepi sungai, jangan tumpang majlis orang macam ni, malu lah sikit,” jelas Ryan Erdina.

“Kalau aku jadi orang dekat situ aku lari sahaja, malu kalau duduk sekali dengan orang ‘kehendak’ majlis orang ni,” jelas Aidawati.

Baca :Mati – mati ingat lagu ni dari malaysia! Rupanya russia

Artikel ini disiarkan pada 14/08/2022

COMMENTS

Wordpress (3)
  • […] Baca :Gadis bengang majlis hari lahir kena ” hijeck” kawan sendiri […]

  • Weifsheks 2 weeks

    side effects of tamoxifen This review analyzes the significance of mild chronic hyponatremia in ambulatory subjects and its effects on mortality and morbidity

  • Weifsheks 1 week

    9 Perform a review of systems with specific questions about kidney and concurrent liver disease generic for cialis Bones isolated from Tet2 3 DKO mice but not Tet2 KO or Tet3 KO mice were pale and their bone marrow contained reduced numbers of cells Fig