Najib titip pesanan akhir kepada keluarga buat netizen sebak

Najib titip pesanan akhir kepada keluarga buat netizen sebak

Najib titip pesanan akhir kepada keluarga buat netizen sebak.Setakat ini sahaja yang ‘daddy’ dapat bersama,” demikian antara pesanan terakhir dititipkan bekas perdana menteri, Najib Razak buat keluarganya.

Menerusi pesanan yang dikongsi di Facebooknya, Najib turut meluahkan kekesalan apabila beliau sentiasa tidak dapat bersama keluarganya kerana terikat tanggungjawab sebagai pemimpin selama 46 tahun berkhidmat.

“Perjalanan yang menggembirakan dengan kehadiran anda tetapi malangnya saya terlepas pandang dan tidak dapat sentiasa ada untuk anda.

Baca :Ini rupanya penjara untuk VIP yang ramai nak tahu

“Satu perjalanan yang sedih sekali diserikan dengan kehadiranmu tetapi tidak terbalas oleh “daddy”,” menurut pesanan akhir yang ditinggalkan untuk keluarga.

Ungkapnya lagi, sebagai seseorang yang berpegang kepada ajaran Islam, beliau menerima dan tiada daya untuknya melawan takdir yang tertulis buatnya.

“Jika ditakdirkan ini perjalanannya dan dugaan Allah SWT, apalah daya daddy manusia dan hamba-Nya. Menanti keadilan dan penghakiman di mahkamah akhirat.

“Di dunia kita hidup sementara, dibangkitkan di akhirat, bersama-sama nanti kita bahagia semula di sana,” tulisnya.

Najib menjadi bekas perdana menteri pertama yang akan mula menjalani hukuman penjara, selepas Mahkamah Persekutuan mengekalkan sabitan ke atasnya dalam kes SRC International.

 

Artikel ini disiarkan pada 24/08/2022

COMMENTS

Wordpress (2)
  • […] Najib titip pesanan akhir kepada keluarga buat netizen sebak […]

  • […] Najib titip pesanan akhir kepada keluarga buat netizen sebak […]