Pelakon Raja Azmi nikah semula bekas suami pada umur 57 tahun

Pelakon Raja Azmi  nikah semula bekas suami pada umur 57 tahun

Pelakon Raja Azmi nikah semula bekas suami pada umur 57 tahun.Pelakon, Raja Azmi Raja Sulaiman, 60, mengakui rumah tangganya bersama pemuzik, Mohd Eddie Ghazali, 51, semakin bahagia selepas rujuk semula pada 26 Februari 2016. Raja Azmi, 60, berkata, perasaan ini tidak pernah dialaminya ketika perk4hwinan mereka pada kali pertama dahulu. “Saya gembira hidup dengannya. Semakin tua, saya ini semakin m4nja dan meng4da-ng4da. Tak tahulah bagaimana nak cakap, k4hwin dengan Eddie rasanya macam buat saya lebih kuat merajvk.

Ia mungkin juga kerana usia kami. Dia pun belajar pujuk juga. Saya merajvk tapi dia ingat saya main-main,” katanya. Pasangan ini berk4hwin pada 13 Oktober 2013, namun bercer4i kira-kira setahun selepas itu. Bagaimanapun mereka rujvk kembali dua tahun selepas itu. Raja Azmi mengakui perangainya agak ‘burvk’ sekarang apabila kuat merajvk. “Entahlah, sikit-sikit nak merajvk. Nasib baiklah Eddie seorang yang memahami.

Dia seorang yang kelakar dan suka layan perangai saya yang begini,” katanya. Raja Azmi berkata, hanya kerana suaminya gag4l membelikannya baju mah4l, boleh menjadi punca dia mer4juk. “Dia mar4h dan kata tak mampu belikan dan suruh saya beli yang murah. Itu yang buat saya mer4juk. Kemudian saya fikir balik, takkanlah kerana itu pun saya nak mer4juk. Jenuh jugalah dia nak pujuk. “Dia akhirnya buat pemindahan wang dari akaun banknya kepada akaun saya.

Dia kata dia mampu beri banyak itu saja dan suruh saya belikan apa saja yang nak. Bagi saya itu sudah cukup menggembirakan,” katanya. Menurutnya, Eddie yang juga bekas pemain bass kumpulan CRK kini bermain muzik di Genting Highlands dan hanya pulang ke rumah seminggu sekali pada hari cuti. “Sepanjang tempoh ini perasaan cembvru terhadap Eddie tetap wujud. Kadang-kadang saya ke sana kononnya nak buat ‘pemeriksaan mengejvt’ aktivitinya di situ.

Namun, baru separuh perjalanan saya rasa tak sampai hati dan menghubunginya. Dia okay dan sangat mengalu-alukan saya. Katanya saya boleh datang bila-bila masa saya nak. Dari situ saya nampak kejvjurannya,” katanya. Selain menerbitkan drama serta filem, Raja Azmi juga aktif berlakon. “Syarikat saya baru menyiapkan filem ser4m berjudul Jerangkung Dalam Almari arahan Shadan Hashim yang dijangka akan ditayangkan pada Aidilfitri ini.

Baca:Lelaki temui Ajal elak lubang, kereta jatuh gaong sedalam 40 kaki

Artikel ini disiarkan pada 14/09/2022

COMMENTS

Wordpress (1)
  • […] Baca:Pelakon Raja Azmi nikah semula bekas suami pada umur 57 tahun […]