Qistina Raisah nafi jalin hubungan lelaki 21 tahun

Qistina Raisah nafi jalin hubungan lelaki 21 tahun

Qistina Raisah nafi jalin hubungan lelaki 21 tahun. Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila pelakon muda, Qistina Raisah dipercayai menjalinkan hubungan mesra dengan lelaki yang dianggap ‘tua’ untuknya yang hanya berusia 14 tahun itu.

Walau bagaimanapun, Qistina menganggap perkara ianya perkara biasa dan netizen bersikap ‘over’ tentang hubungannya dengan lelaki tersebut.

Menerusi temubual bersama wartawan rancangan Melodi, Qistina enggan mengakui hubungannya dengan lelaki itu dan hanya melabelkan hubungan mereka sekadar ‘kawan’.

 

@melodiberapi ‘Mak saya okay je’ haa dengar tu. Qistina Raisah tenang je jawab. #meloditv3 #fyp #daddykugengster #fypシ #qistinaraisah ♬ original sound – Melodi

Pelakon 14 tahun itu sempat berkongsi bahawa ibunya juga mula menjalinkan hubungan ketika seusianya dan mempunyai jarak umur yang jauh iaitu tujuh tahun. Oleh kerana itu, Qistina tidak merasakan hal ini satu isu buatnya.

Sementara itu, ibu kepada Qistina turut menyatakan bahawa dia tidak kisah dengan komen negatif ataupun positif daripada netizen.

BACA JUGA:

Mauna Loa meletus di Hawai Pemantau Geologi (AS) beri amaran

Seorang kontraktor maut berpunca pemandu Lori direman

Amaran Ribut Petir dan hujan seluruh Negeri selama tiga hari bermula Isnin

Artikel ini disiarkan pada 29/11/2022

COMMENTS

Wordpress (2)
  • Weifsheks 2 weeks

    Have an evidence- based medicine certification review cialis

  • Weifsheks 7 days

    We are not proposing any changes to this policy for the PY 2019 ESRD QIP tamoxifen withdrawal symptoms