Selamba Buat Hubungan Seks Di Foyer Mahkamah Sampai 3 Kali Dijatuh Hukuman

Selamba Buat Hubungan Seks Di Foyer Mahkamah Sampai 3 Kali Dijatuh Hukuman

Selamba Buat Hubungan Seks Di Foyer Mahkamah Sampai 3 Kali Dijatuh Hukuman.Pasangan Kekasih Selamba Buat Hubungan Seks Di Foyer Mahkamah Sampai 3 Kali Dijatuh Hukuman

DUA individu yang melakukan hubungan seks sebanyak tiga kali di ruang legar mahkamah dijatuhi hukuman khidmat masyarakat selama 60 jam setiap seorang.

Kejadian yang berlaku pada 28 Jun lalu turut dirakam menerusi kamera litar tertutup (CCTV) Mahkamah Majistret Toowoomba.

Menurut pendakwa polis Cameron Francis, pasangan itu selamba melakukan aksi tidak senonoh sebelum ditegur oleh pengawal keselamatan.

Tidak serik, mereka meneruskan aksi berkenaan selepas pengawal keselamatan berlalu dari kawasan tersebut.

Seorang kakitangan sukarelawan mahkamah turut menegur kelakuan mereka, namun pasangan itu sekali lagi meneruskan aksi tidak senonoh mereka sehinggalah pengawal sekali lagi datang memberikan amaran ketiga.

Pada 30 Jun, pasangan itu telah diberikan notis untuk hadir oleh polis dan mereka mengaku bersalah atas perbuatan tidak senonoh itu.

Majistret Clare Kelly menyifatkan kesalahan tersebut sebagai “tingkah laku yang keterlaluan” dan dia mengakui tidak pernah mendengar kejadian seperti itu berlaku di mahkamah.

Baca :Pemuda kongsi Pengalaman ‘Kerana pod, paru-paru saya bocor’

Artikel ini disiarkan pada 14/08/2022

COMMENTS

Wordpress (1)
  • […] Baca :Selamba Buat Hubungan Seks Di Foyer Mahkamah Sampai 3 Kali Dijatuh Hukuman […]