Seperti mati hidup kembali, begitulah kisah Veena Kapoor yang gempar baru-baru

Seperti mati hidup kembali, begitulah kisah Veena Kapoor yang gempar baru-baru

Seperti mati hidup kembali, begitulah kisah Veena Kapoor yang gempar baru-baru ini.

Selepas khabar angin dipukul hingga mati oleh anaknya sendiri, pelakon veteran Bollywood Veena Kapoor telah keluar untuk memberi penjelasan.

Bersama anaknya, pelakon berusia 73 tahun itu muncul dalam temu bual dengan Asian News International (ANI) selepas membuat laporan polis di balai polis Dindoshi di Mumbai, India.

Menurut Hindustan Times , Veena menjelaskan bahawa terdapat Veena Kapoor yang dibunuh oleh anaknya baru-baru ini dan dia hanya berkongsi nama yang sama.

“Ini berita palsu. Sebenarnya ada Veena Kapoor, dia telah dibunuh. Tetapi saya bukan Veena Kapoor itu.

“Namanya sama tetapi saya tinggal di sini di Goregaon, bukan Juhu. Saya juga tinggal bersama anak saya, jadi sebab itu orang menyangka saya adalah Veena Kapoor,” jelasnya.

Menurut Veena, dia telah diseksa secara mental oleh khabar angin itu, diserang dengan panggilan yang tidak berkesudahan. Sementara itu, ANI melaporkan bahawa anaknya kini menerima ucapan kebencian dalam talian.

“Jika kita tidak merungut sekarang, perkara yang sama akan berulang kemudian dengan orang lain.

“Seksa mental yang berlaku dengan panggilan berulang, siang dan malam, walaupun semasa menembak merosakkan mood. Saya juga tidak dapat fokus pada kerja,” tambah Veena.

Berita mengenai identiti tersilap itu juga dilaporkan oleh agensi berita PTI, dengan seorang pegawai dari balai polis Dindoshi mengesahkan mereka telah menerima laporan kes fitnah.

Kes itu didaftarkan atas aduan Veena yang berkata gambarnya digunakan dalam laporan berita menggantikan seorang warga emas yang didakwa dibunuh oleh anaknya di kawasan Juhu Mumbai.

Pegawai polis itu berkata bahawa warga emas yang didakwa dibunuh kerana pertikaian harta benda berkongsi nama yang sama dengan aktres itu, yang mungkin menyebabkan percampuran itu.

Kes disiasat di bawah seksyen 500 Kanun Keseksaan India kerana memfitnah.

Veena terkenal dengan peranannya dalam drama bersiri India Bhabhi serta filem Dal:The Gang , Dabdaba dan Mitter Pyare Nu Haal Mureedan Da Kehna.

BACA JUGA:

Cegah batu karang dengan elakkan makanan-makanan ini, jom bac

Anak orang lain ok je, kenapa anak aku suka conteng, baca untuk mudah didik si comel

Sehingga kini masih terdengar lagi kes Altantuya, apa pendirian mahkamah

Artikel ini disiarkan pada 18/12/2022

COMMENTS

Wordpress (1)
  • […] Seperti mati hidup kembali, begitulah kisah Veena Kapoor yang gempar baru-baru […]