Wak Tony Stark mahu sertai Avengers?

Wak Tony Stark mahu sertai Avengers?

Siapa yang tidak mengenali personaliti fesyen tempatan, Wak Doyok yang sering tampil menggayakan fesyen cukup versatil. Terbaharu, Wak Doyok dijadikan bahan ‘membawang’ netizen luar negara.

Difahamkan, netizen luar negara mula membahan Wak Doyok selepas gambarnya bersama sebuah kereta dimuat naik oleh pengguna Facebook dalam group ‘Upbadge Slutshaming‘.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen luar negara mengatakan bahawa ‘setup’ Wak Doyok bersama kereta dan juga pistol tersebut serba serbi tidak kena. Malah, ada juga yang mengatakan bahawa Wak Doyok peminat Iron Man dan membuat tempahan Iron Man tetapi yang datang hanyalah Wak Doyok.

Teruk dihentam netizen luar negara, perkongsian tersebut mendapat perhatian netizen Malaysia. Rata-rata netizen berasa terhibur dan juga kasihan kerana Wak Doyok dijadikan bahan membawang netizen luar negara.

Wak Doyok yang mengetahui akan dirinya viral sehingga ke Amerika Syarikat kekal tenang dan menerima kritikan dengan berlapang dada. Apakah pendapat anda akan isu ini?

Berita penuh : https://www.thevocket.com/jadi-bahan-membawang-netizen-mat-salleh-wak-doyok-kekal-tenang-terima-kritikan/

Artikel ini disiarkan pada 01/03/2021

COMMENTS

Wordpress (0)